Vásárlói tájékoztatóTudnivalók a megrendelésről és a csomagküldésről


Az internetes megrendelések esetén a Permanent kft. a lehető legrövidebb időn belül visszaigazolást küld a megrendelt termékekről szállítási határidő megjelöléssel. Megrendelését módosíthatja vagy lemondhatja a visszaigazolás megkapása előtt, vagy a visszaigazolás keltezése napján 24 óráig e-mailben (vagy aznap munkaidőben telefonon).


Minden termékre jótállást vállalunk a törvény által meghatározott időtartamon belül. Az ettől eltérő (hosszabb idejű) garanciát a termék mellett feltüntetjük.


Fizetni lehet előre átutalással vagy a csomag kézhezvételekor utánvételesen. Külföldi megrendelés esetén utánvételes fizetési mód nem lehetséges.


A megrendelt termékeket a Magyar Postával vagy a TNT futárszolgálattal szállíttatjuk. A szállító cégek érvényes díjszabása szerinti csomagszállítási költséget áthárítjuk. Csomagolási költséget nem számítunk fel. A csomagot telephelyünkön is át lehet venni. Ez esetben megrendeléskor kérjük ezt az opciót megjelölni és a megjegyzés rovatban a kért átvételi időpontot leírni szíveskedjen. Ugyancsak a megjegyzés rovatban közölheti, ha a számlázási cím nem egyezik a szállítási címmel.


Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk, a Permanent kft. a termékek árainak feltüntetését a tőle elvárható legnagyobb gondossággal végzi, azonban esetleges technikai, adatrögzítési hibák előfordulhatnak. Ezért nyomatékosan felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges technikai, adatrögzítési hibák esetén a Permanent kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn. Ebben az esetben a visszaigazolásban közölt árak az érvényesek. A hibás ártájékoztatás miatti megrendelés-lemondási határidő módosul, ilyen esetben mindenképpen Öntől megerősítő visszaigazolást kérünk, hogy a javított áron is meg kívánja-e venni termékünket. A megrendelés lemondásának határideje ebben az esetben az Ön által küldött megerősítő visszaigazolás keltezése napján 24 óráig lehetséges.


Az áru cseréjével kapcsolatos tudnivalók


Amennyiben a kézhezvett áru valamilyen ok miatt nem megfelelő, cégünk azt 14 napon belül kicseréli. Csak eredeti csomagolásban, sértetlen, tiszta állapotban visszaküldött árut áll módunkban kicserélni. Visszaküldés esetén a terméket sima postacsomagként kérjük feladni. Utánvételesen vagy portósan feladott csomagot technikai okok miatt nem áll módunkban átvenni. A termék kézhezvétele, annak ellenőrzése után az Önnel történt egyeztetés során megbeszélt módon a terméket kicseréljük, vagy ha ez nem lehetséges, a termék vételárát az Ön részére visszajuttatjuk.


Hibás teljesítéssel kapcsolatos tudnivalók


A jótállási igény a számlával érvényesíthető. A nem megfelelő, szakszerűtlen kezelésből, üzembe helyezésből adódó meghibásodásokra a jótállás nem terjed ki.


Jótállási igény cégünk telephelyén érvényesíthető. Minden esetben előzetes telefonos vagy e-mailes egyeztetést kérünk az Ön pontosabb kiszolgálása érdekében. A jótállási igény esetén postai úton is el lehet juttatni a kérdéses terméket számunkra. Ez esetben is kérjük a terméket sima postacsomagként feladni szíveskedjen. Portósan feladott csomagot technikai okokból nem áll módunkban átvenni.


Adatvédelmi nyilatkozat


Tájékoztatjuk, hogy megrendelései, hírlevélre feliratkozása alkalmával bármilyen technikai eszköz útján megadott személyes adatai a Permanent kft. adatbázisába kerülnek. Adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását a megrendeléseivel illetve a hírlevélre történt feliratkozásával megadottnak tekintjük. Ezeket az adatokat kizárólag cégünk, a Permanent kft. piackutató és ajánlattevői tevékenységéhez használjuk fel. Megadott személyes adatait harmadik személy részére soha semmilyen célból nem adjuk át. Tájékoztatjuk továbbá, hogy e-mail címének megadásával és a hírlevelünkre történő feliratkozás bejelölésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy hírleveleinket Önnek rendszeresen megküldjük. Hírleveleinkről bármikor leiratkozhat honlapunkon keresztül vagy e-mailben.

A személyes adatainak a nyilvántartásba vétele és kezelése az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. törvény) és a Directmarketing törvény (1995. évi CXIX. törvény) alapján történik.

Cégünk, a Permanent kft., mint adatkezelő a fenti törvényekkel összhangban az Ön adatait az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezeli és használja fel. Az Ön adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük. Adatai nyilvántartásunkból való törlését bármikor írásban kérheti. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük jelezze számunkra!